Met open armen


Achteloos rijd je vaak over een kantorenterrein. Zo nu en dan kijk je eens naar de naamborden en naar binnen om te zien hoe dat bedrijf is ingericht, en vaak blijft het daarbij. Toch heeft elk bedrijf een verhaal, een oprichter, doorbraakmoment, onderscheidend vermogen en ambitie. Het is ons vak om bedrijven te helpen dat verhaal te vertellen. Dat doen we dagelijks met veel plezier en goede resultaten. We volgen de nieuwste trends en schakelen de nieuwste media en tools in om het resultaat te optimaliseren.

Vandaag openen we ons nieuwe LVTPR-pand. Het begin van een nieuw hoofdstuk in ons bestaan. Een plek waar al onze veelkleurigheid samenkomt. De specialismen in de pr, sociale media, content en vormgeving zijn nu bij elkaar ondergebracht in één enkel pand. Een inspirerende plek waar we inmiddels met veel enthousiasme in alle synergie al hard aan het werk zijn voor onze klanten.

Vandaag hebben we op onze bovenverdieping ook het eerste mini-seminar gehouden. Er zullen er nog vele volgen. Bovendien biedt het pand ruimte voor onze klanten om eens op een andere plek te werken of te vergaderen. Vandaag precies achttien jaar geleden betrok ik samen met mijn eerste personeelslid het eerste LVTPR-kantoorpand. Het was een pijpenlaatje aan de Oudegracht in Utrecht. Vier jaar later, barstten we uit de voegen en verhuisden we met tien man naar de Kosterijland in Bunnik. Daar vormde zich het zenuwcentrum van ons bedrijf, inmiddels met vertakkingen naar Amsterdam en Brussel.

Nu, na veertien jaar Kosterijland, was het een logische stap om in het ideaal gelegen Bunnik uit te kijken naar een nieuw pand om onze ambities verder te ondersteunen. Dat pand vonden we. Aanvankelijk was het niet meer dan een bouwtekening, maar zelfs op papier was het liefde op eerste gezicht. Een eigen en eigenwijs pand, tegen de economische stroom in. Het feit dat het de moeite waard was dit pand te bouwen, is ook voor Bunnik een bevestiging dat het een perfect werkklimaat heeft. De aanwezigheid vandaag van burgemeester Ostendorp van Bunnik bevestigt dat de gemeente zelf ook oog heeft voor ondernemerschap.

En voor mijzelf? Een kroon op achttien jaar heel hard werken. Het bewijs dat ik mijn ideeën samen met mijn medewerkers kan omzetten in daden en concrete resultaten voor klanten. En ik ben vooral enorm trots op mijn mensen, alle veertig, verdeeld over de drie LVTPR-kantoren. Dus, als je me vandaag treft met een grote glimlach op mijn gezicht, dan weet je waarom en wat mijn verhaal is.

Vanaf vandaag staan de deuren van ons gloednieuwe pand officieel voor iedereen open. Dus mocht je een keer langs willen komen voor een kop koffie, advies of een baan. We ontvangen je met open armen.

Charly

Geen opmerkingen: