Een kleurrijke én inspirerende opening

Voor degenen die het gisteren hebben gemist, hierbij een korte sfeerimpressie van het spetterende openingsfeest van het nieuwe LVTPR-pand aan de Veilingweg 5 in Bunnik.

Het begon gelijk goed met een inspirerende aftrap door Wim Daniëls. Over PR voor Wimmen, klankwoorden, dialect en het ontstaan van het alfabet. Na taalpraat was er tijd voor marketing, en niet zomaar marketing – feminine marketing. Mabel Nummerdor van SparkAvenue legde uit hoe breinen van mannen en vrouwen in de meeste gevallen van elkaar verschillen. En waarom het handig is om bij je uitingen ook (of vooral) rekening te houden met vrouwen, want ze beslissen meer dan je denkt. Als stevige afsluiter van de inspiratiesessies was daar Bert Brussen. Die, zoals we van hem gewend zijn, geen blad voor de mond nam als het gaat om zijn mening over PR-bureaus. De schrijnende gevallen van hoe het niet moet kwamen duidelijk uit de verf. En hoewel wij ons in de meeste gevallen niet aangesproken hoefden te voelen, leerden wij er toch ook weer van.

Tot zover het inhoudelijke gedeelte…op naar het ‘lintje-knip-moment’. Ja, dat gingen we dus anders doen. Geen lintje, maar een ballonnenwand te lijf gaan met een schaar. En dat deden Charly en de burgermeester van Bunnik, Hans Ostendorp, dan ook vol overgave.

Daarna was het tijd voor muziek, een dansje, heerlijke hamburgers en eetbare zaken op stokjes en met zorg uitgekozen wijnen uit Italië. Dit bleek de perfecte combinatie, want de sfeer zat er goed in – de eindtijd van acht uur werd dan ook lichtelijk overschreden. Ook zagen we dansende journalisten (we noemen geen namen). Kleurrijk, inspirerend en helemaal top, zo omschrijven we de opening zelf.

PS benieuwd naar ons nieuwe onderkomen? Kom gerust eens langs om te proeven van onze goede koffie of om rustig tussen afspraken door even te werken via WiFi.

Geen opmerkingen: