De top vijf kenmerken van het nieuwe LVTPR-pand

LVTPR is vanaf vandaag officieel in het nieuw - we openen ons pand met een te gek openingsfeest. Op zo’n honderd meter van ons oude pand, is onze nieuwe werkplek verrezen. Een eigen gebouw met drie verdiepingen, voor het eerst bewoond door ons team. Daar zijn we best trots op. Daarom: een top vijf kenmerken van ons nieuwe pand aan de Veilingweg 5 te Bunnik.

Nummer 5: de locatie
LVTPR hoort bij Bunnik. En Bunnik bij LVTPR. Daarom zitten we nog steeds in dat prachtige dorp op zo’n tien minuten van Utrecht. Recht aan de toegangsweg. Nu ook met ons nieuwe logo op de voorpui. Mooi!

Nummer 4: drie verdiepingen
Het nieuwe LVTPR-gebouw is helemaal van ons. Eerder stonden we een afdeling af aan een ander bedrijf. Prima, maar dit nieuwe gebouw geeft veel meer mogelijkheden. De begane grond heeft vergaderruimtes, een kantoor voor onze vormgevers en een ruimte voor de schrijvers/content creators. Op de eerste verdieping werken onze pr-consultants op een open vloer. Een prettige verdeling.

Nummer 3: flexwerkplekken
Omdat onze klanten zeer belangrijk zijn, bieden we hen graag mogelijkheden om hier te werken. Verbind met ons draadloze netwerk en je kunt aan de slag. De koffie staat hier altijd klaar.

Nummer 2: de brainstorm-/ontvangstruimte De tweede verdieping is onze kantine. Dat is al bijzonder. Een groot voordeel van deze etage is dat hij ook te gebruiken is als creatieve brainstormruimte, voor het ontvangen van gasten en het organiseren van allerlei bijeenkomsten of evenementen. Je bent binnenkort van harte welkom om hier te komen kijken.

Nummer 1: het dakterras
De onbetwiste nummer één is ons eigen dakterras. Zeker nu de zomer er langzaam aankomt, is er geen fijnere plek voor een vrijdagmiddagborrel. Met de hele middag zon – mits onze weergoden het toelaten.

Bonus: wat we achterlaten
Ons goede oude pandje aan de Kosterijland ziet er nogal leeg uit. Ook hier geldt: partir, c’est mourir un peu.


Geen opmerkingen: