Twinterview Deel VI: Samantha Nagtegaal-Waas

Samantha Nagtegaal-Waas is Online Brand Manager Vrouwen bij Sanoma Media Nederland. Onder haar hoede vallen de magazines Libelle, Margriet, Esta en Zin. Daarnaast is ze zeer actief op Twitter (@Sams_tweets). Dit zesde deel in de vrijdagmiddagserie LVTPR-twinterviews vond plaats op vrijdag 16 december 2011, live op Twitter vanaf 16.00 uur.

@LVTPR: Nou, de Kerst komt eraan. Waar verheug jij je het meest op en waarom?@LVTPR: We hoorden over een Libelle-eindejaarsactie voor Ronald McDonald Kinderhuizen. Wat houdt deze actie in?

“Wat hebben jullie toch goede oren! Dit is een actie waarmee mensen hun eigen kerstwensen kunnen maken, deze verspreiden op Facebook en in het Kinderhuis. Deelnemers kunnen in de bijbehorende applicatie kiezen om de kerswens te projecteren in het Ronald McDonald Kinderhuis in Amsterdam.”

@LVTPR: De kerstgedachte, mooi! Op welke manier zetten jullie hiervoor social media in?

“De actie leeft op Facebook. Hiernaast roepen we de Libelle-lezeressen en -fans op om via het blad, de website, e-mail en social media deel te nemen. Heerlijk die integratie!”

@LVTPR: Vanaf wanneer gaat deze Libelle-actie voor de Kinderhuizen lopen? Met andere woorden, vanaf wanneer kunnen we meedoen?

“Vanaf vanmiddag staat de applicatie op www.facebook.com/libellenl.”

@LVTPR: We zijn benieuwd! Heb je met al je ervaringen nog een pr 2.0-tip voor onze volgers?

“Uiteraard! Tip 1: blijf dichtbij je merk/doelgroep maar verras wel. Tip 2: wees persoonlijk en benaderbaar. En tip 3: zorg voor een goed netwerk van influencers. Succes allemaal!”

@LVTPR: Drie tips in twee tweets. Knap! Nu is het bijna weekend. Doet Sanoma Media nog iets op vrijdagmiddag?Dit is de zesde in een serie LVTPR-twinterviews. Een kort gesprekje met iemand uit de wereld van communicatie, pr, pers, media of journalistiek, gehouden via Twitter. LVTPR (@lvtpr) stelt de vragen. De geïnterviewde antwoordt via zijn of haar persoonlijke account. Het LVTPR-twinterview vindt elke vrijdagmiddag om/rond 16.00 uur plaats. Ook meedoen? Stuur gerust een mailtje aan social@lvtpr.nl.

Geen opmerkingen: