LVTPR brengt Monsterboard in beeld

Samen met onze Benelux-klant Monsterboard.nl (en Belgisch zusje Monster.be) organiseerden we de afgelopen maanden drie spetterende evenementen: de Monster MakeOver, de Monster Meet Up en de Monster CollegeTour. Drie evenementen die elk op hun eigen manier mensen helpen bij het zoeken en vinden van de ultieme baan. Met een belangrijke rol voor ons evenementenbureau Eventive voor de organisatie en creatie. En voor onze digital media consultant Joost Geurtsen voor tips en presentaties over de rol van sociale media in de zoektocht naar een baan. Contentcreatie voor Monsterboard-social media is namelijk de kern van onze activiteiten voor de carrièresite.

LVTPR legde de evenementen en activiteiten vast op video en monteerde de beelden tot compacte filmpjes. Monsterboard.nl gebruikt ze inmiddels om mensen zowel intern als op sociale mediaplatformen enthousiast te maken voor hun evenementen. We zijn zeer trots op het resultaat en delen de video's daarom graag. Lees snel verder!

Monster Meet Up
Monsterboard streek neer in Zwolle voor de vierde editie van de Monster Meet Up: een bijeenkomst in het teken van het vinden van een nieuwe baan. De MonsterRecruiter, de MonsterCoach, een Monster Customer Trainer en Joost Geurtsen adviseerden over onderwerpen als personal branding en hoe je voor te bereiden op een sollicitatiegesprek.


Monster CollegeTour
Monsterboard toert de komende maanden langs scholen door heel Nederland met de CollegeTour. Hierin voorziet Monsterboard scholieren van het ROC Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam van een gratis CV-check, persoonlijk carrièreadvies van de MonsterCoach en tips over personal branding.


Monster België: voor één dag premier
In lijn met de voorgaande evenementen heeft LVTPR ook een actie opgezet met het Belgische zusje van Monsterboard, Monster.be. Binnen een maand zetten we een ludieke actie op via Facebook – op zoek naar de nieuwe Belgische premier, voor één dag. Daarbij verzorgde LVTPR een promotie- en een uitslagvideo.


Bereik de doelgroep met video
We merken het bij steeds meer klanten: video is een krachtig en aantrekkelijk communicatiemiddel. LVTPR brengt elke boodschap over, ook via video. Als je de doelgroep maar raakt. Daar draait het om.

Trevor

Alle filmpjes zijn te bekijken op het YouTube-kanaal van Monsterboard.

Geen opmerkingen: