Miniseminar zin en onzin over communicatie 2.0


Termen als social media, SEO en communicatie 2.0 vliegen iedereen om de oren. Dit biedt enorm veel nieuwe kansen. Maar wat is hype en wanneer is iets zinvol? Hoe begin je en op welke trends haak je in?

Voor een antwoord op deze en andere vragen organiseren we op maandag 29 november 2010 een gratis miniseminar over communicatie 2.0. In een korte en snelle sessie praten we communicatie- en marketingmanagers bij over de integratie van social media, SEO en andere digitale mogelijkheden in het communicatieplan.

We bieden in een inspiratiesessie onder meer een presentatie van Charly Lammers van Toorenburg over het adopteren van nieuwe methoden in de communicatiestrategie. Daarnaast vertelt Joost Geurtsen, consultant op het gebied van digitale communicatie bij LVTPR, alles over de mogelijkheden van bijvoorbeeld Twitter en Facebook voor uw organisatie.

Na de sessie kun je uiteraard napraten over de ontwikkelingen bij uw organisatie. Met andere aanwezigen of met onze experts. Je gaat boordevol inspiratie en concrete actiepunten naar huis.

Geïnteresseerd? Meld je dan direct aan. Dat kan via deze link http://bit.ly/lvtprsessie3 of via Twitter (@lvtpr).

Geen opmerkingen: