Party Time!

Hij was er weer: de Beach Party van de LVT Group! De vijfde alweer, maar voor mij als nieuwe telg van de LVT Group was dit een mooie gelegenheid om klanten en journalisten te ontmoeten. Tegen 12 uur ging ik samen met Marije, ook een nieuw gezicht binnen LVT, op weg naar Vinkeveen Haven. Daar zagen we dat de meiden van Eventive al druk bezig waren om het terrein te versieren. Dus we hebben snel geholpen om de laatste puntjes op de i te zetten.

Uiteraard was er voor de gasten de nodige (ont)spanning. Ze konden bijvoorbeeld genieten van een heerlijke Ayurvedische voetenmassage. Voor de sportievelingen was er een workshop capoeira, een Braziliaanse vechtdans. Daarnaast lagen er in de haven een aantal valkjes, sloepjes en een grote ruime sloep klaar voor korte tochtjes over de Vinkeveense Plassen.

Tegen zes uur ging de barbecue aan en dat bleef niet lang onopgemerkt. Binnen een mum van tijd stond er dan ook een lange rij voor de lekkere salades, vis- en vleessoorten en andere lekkernijen. Op de achtergrond speelde de band La Vie en Rose, zodat mensen swingend aan het eten waren.

In totaal hadden we zo’n 130 gasten en de reacties waren allemaal positief. Iedereen had zich erg goed vermaakt en heerlijk gegeten. Al met al een zeer geslaagde dag. De hele dag is op de gevoelige plaat vastgelegd, de foto’s zijn te bekijken via deze link.

Veel kijkplezier en hopelijk tot volgend jaar!

Daniƫlle

Geen opmerkingen: