LVT goes Las Vegas (op Terschelling...)

Donderdag 14 februari: de start van het jaarlijkse personeelsuitje van de hele LVT Group. LVT Benelux PR, Eventive, Progress Communications en LVT/PR Belgiƫ op weg naar Harlingen. Met de boot richting Terschelling. In stijl: Las Vegas style. Alle mannen in pak met hoed, de dames in cocktail met witte boa. Daarna heel stylish met de bus naar ons plekje voor de komende twee dagen.

Je zou binnen niet zeggen dat we in een boerderij op Terschelling zaten, zo goed was de aankleding verzorgd en zo echt leken de poker- en blackjack tafels. Met op de achtergrond goede muziek en een cocktailbar waar niets aan ontbrak zat de stemming er al snel in. Hoge inzetten, grote verliezen, maar ook stevige winsten. Ook kwamen we er achter dat een aantal collega’s excelleerde als croupier, anderen bleken fantastisch vals te kunnen spelen!

Voor sommigen was het de volgende ochtend iets te vroeg, toen het ontbijt om acht uur klaarstond. En als je dan al moe in de benen was, had je pech. Er volgde een fietstocht van een uurtje. Daar kregen we ook wel iets voor terug: blokarten en vliegeren met powerkites. In de stromende regen of met min tien zijn dit soort activiteiten natuurlijk geen pretje. LVT had dan ook het grote geluk dat het weer op alle fronten meewerkte: een heldere hemel, een heerlijk zonnetje en lekker veel wind. Alle inspanningen van die ochtend waren snel vergeten toen we ’s middags neerstreken bij een strandtent voor een heerlijke lunch. Op een terras, uit de wind, met het hoofd in de zon: het leek wel een skivakantie.

De vrijdagavond nam ons mee terug in de tijd. De aankondiging van een ‘bonte avond’, deed velen het ergste vrezen.... Want het idee om voor al je collega’s een podium te moeten bestijgen is nou eenmaal niet heel populair. Maar uiteindelijk ontpopten alle collega’s zich tot meester-comedians. Creativiteit was alom aanwezig en het entertainmentniveau lag hoog. Na de bonte avond stapte iedereen weer op de fiets. Dit keer maar voor even, want na vijf minuten rijden was de kroeg al in zicht. Hier trad Hessel – Terschellings trots – op. Hij was blij verrast met het uitzinnige LVT-publiek dat tot in de late uurtjes danste en zong.

De laatste fietstocht was helaas de volgende ochtend al richting de boot, waarna iedereen zijn eigen weg weer kon voortzetten. Al met al een zeer geslaagde paar dagen die in het teken stond van teambuilding en veel lol maken! Op naar het uitje van volgend jaar!!

Geen opmerkingen: