Beeldspraak…

Tring, tring, tring
LVT PR: “Goedemorgen, Lammers van Toorenburg PR.”
Journalist: “Goedemorgen, kunt u mij misschien aan beeldmateriaal helpen?”
LVT PR: “Ja hoor. Dat is tegenwoordig allemaal online beschikbaar en kunt u zelf downloaden via www.lvtpr.com/imagegallery.”
Journalist: “Goh, wat handig!”

De mens is visueel ingesteld; een beeld zegt immers meer dan 1.000 woorden. Het plaatsen van mooi beeldmateriaal bij een artikel, maakt het niet alleen aantrekkelijker voor de lezer, het ondersteunt ook het artikel waarbij het is geplaatst. Journalisten zijn altijd op zoek naar goede beelden en als PR-bureau help je ze daar graag bij. En het liefst zo goed en zo snel mogelijk.

Om dit nog sneller en effectiever te kunnen doen, heeft Lammers van Toorenburg PR een eigen beeldbank samengesteld, de LVT Image Gallery. Hierdoor kunnen journalisten online beeldmateriaal van onze klanten bekijken, uitzoeken en vervolgens snel en makkelijk downloaden. De beeldbank wordt continu bijgewerkt, en beschikt dus over het meest recente beeldmateriaal van onze klanten. Dat dit gewaardeerd wordt, blijkt wel uit het feit dat zich al ruim 250 mensen hebben aangemeld.

Ook toegang tot de LVT Image Gallery krijgen? Stuur dan een e-mail met daarin je verzoek naar info@lvtpr.nl, je krijgt dan van ons de toegangscodes. Kind kan de was doen!

Geen opmerkingen: