Schrijven voor Runnersworld

Sinds kort liggen er twee gratis magazines in diverse winkels in Nederland, die tekstueel volledig zijn gevuld en geschreven door LVTPR. Met vijf full-time tekstschrijvers in huis beschikt LVTPR over een grote dosis schrijfervaring. Als pr-bureau schrijven en leveren we vaker een beschouwend artikel, een column of bijvoorbeeld een referentieverhaal aan bij een blad. Opdrachtgevers kunnen ons daarnaast goed inzetten voor bladmanagement en het produceren van de complete content voor een magazine dat los staat van public relations-activiteiten. En dat is precies wat we voor Runnersworld, een grote hardloopwinkelketen, doen. LVTPR verzorgde inmiddels meerdere uitgaven van hun magazine Run & Read.

Run & Read
De gratis, meer dan 100.000 exemplaren, Run & Read en Run & Read Women liggen in meer dan twintig Runnersworld-winkels in het hele land. Daarnaast deelt de hardloopwinkelketen deze magazines – vol met allerlei artikelen over hardlopen – uit bij loopevenementen in het land. De bladen vinden gretig aftrek, vooral doordat het zowel interessante loopartikelen als hardloopaanbiedingen bevat. Het zijn kortom twee magazines waar we als LVTPR best trots op zijn.

LVTPR is door Runnersworld ingeschakeld als tekstschrijver. We zitten bij de redactievergadering en denken mee over onderwerpen voor het blad. Daarna schrijven we de artikelen; op basis van een telefonisch interview, bureauredactie of nieuwsbericht. We coördineren vervolgens alles strak volgens planning en zorgen zo dat het blad voor de deadline af is, zodat deze naar de drukker kan. Overigens zijn de Run & Read-magazines ook digitaal door te bladeren. Bekijk de voorjaars- en de women-editie op de website van Runnersworld.

Een wereld aan teksten
Dankzij onze tekstuele bijdragen is Runnersworld voorzien van foutloze teksten, met een goede opbouw en een krachtige boodschap. En dat is toch wel fijn, ook voor lezers. Mocht je nu behoefte voelen om te gaan rennen, verleg je route dan even langs een van de Runnersworld-winkels. Er ligt vast nog wel een Run&Read voor je klaar. En mocht je benieuwd zijn naar wat wij voor je kunnen doen, verleg je route dan naar LVTPR aan de Veilingweg 5 in Bunnik.

Geen opmerkingen: