Twinterview Deel X: Henri de Jong (Mijndomein.nl)

Henri de Jong is mede-eigenaar van Mijndomein.nl, een van Nederlands grootste aanbieders van domeinregistratie en webhosting. Daarnaast is het bedrijf actief in autolease. Een opvallende combinatie, waar Henri in dit interview meer over vertelt. Dit is het tiende LVTPR-twinterview. Deze editie vond plaats op vrijdag 20 januari 2012, live op Twitter vanaf 16.00 uur.

@LVTPR: Mijndomein.nl, dat kennen we toch vooral van de hosting en de domeinregistratie. Jullie zijn echter ook een autoleasebedrijf? Hoe dat zo?

“Om onze naamsbekendheid te vergroten, zetten we op een ludieke manier ‘rijdende en pratende abri's’ in. Dit zijn lease-auto’s met daarop onze bedrijfsnaam.”@LVTPR: Waarom zou een consument deze Mijndomein-auto moeten leasen?

"Bij ons kun je zorgeloos rijden in een zuinige en nieuwe auto, tegen een lage prijs. De bestuurder weet altijd van tevoren waar hij of zij aan toe is. Geen poespas dus.”

@LVTPR: Gisteren (19 januari 2012, red.) schijnt overigens een bijzondere dag voor Mijndomein Auto te zijn geweest. Wat is er gebeurd?

“Ja heel bijzonder. De eerste zeventig (!) TomTom-auto's zijn gisteravond uitgeleverd. TomTom heeft in totaal tweehonderd auto's gesponsord. Deze zijn nog tot 1 maart 2012 te bestellen of leasen.”

@LVTPR: Dit zijn zeer duurzame auto's. Kun je de keuze hiervoor toelichten?

"In deze tijd is het belangrijk dat ieder zijn steentje bijdraagt. Wij willen als Mijndomein.nl dan ook bewust groen bezig zijn. Alle bij Mijndomein.nl gehoste websites en onze auto's zijn per 1 januari 2011 CO₂-neutraal of -gecompenseerd volgens de hoogste norm. TomTom motiveert de bestuurder tot reductie van CO₂. Samen helpen we je bewuster te rijden.”

@LVTPR: Wat betekende de TomTom-levering voor jou persoonlijk? En wat was je rol?

“Ik ben vooral trots op ons team. Alle medewerkers van Mijndomein.nl hebben hard gewerkt. Verder ben ik heel blij met onze samenwerking met TomTom. Het was fijn om tijdens de aflevering lekker met onze klanten te kunnen praten. Erg inspirerend en leerzaam.”

@LVTPR: Dat kunnen wij ons voorstellen. Hoe zie jij nu de toekomst van Mijndomein Auto?

“We willen meer en grotere type auto’s in de winkel krijgen. Eind dit jaar hopen we op 2.000 bestellingen te zitten. Op dit moment hebben we ruim 430 auto's op de weg. Diverse bedrijven hebben ons inmiddels benaderd om te praten over levering naar hun mensen en/of klanten.”


Dit is het tiende in een serie LVTPR-twinterviews. Een kort gesprekje met iemand uit de wereld van communicatie, pr, pers, media of journalistiek, gehouden via Twitter. LVTPR (@lvtpr) stelt de vragen. De geïnterviewde antwoordt via zijn of haar persoonlijke account. Het LVTPR-twinterview vindt elke vrijdagmiddag om/rond 16.00 uur plaats. Ook meedoen? Stuur gerust een mailtje aan social@lvtpr.nl.

1 opmerking:

Aartje zei

Alle .nl Domeinregistratie kosten nu het eerste jaar slechts €2,20. Registreer dus snel je favoriete Domeinnaam en profiteer!