Twinterview Deel V: Michiel Steltman (DHPA)

Michiel Steltman is directeur van de Nederlandse brancheorganisatie voor hostingbedrijven: de Dutch Hosting Provider Association (DHPA). Ook is hij actief op Twitter (@michielsteltman). De alweer vijfde editie van de vrijdagmiddagserie LVTPR-twinterviews vond plaats op vrijdag 9 december 2011, live op Twitter vanaf 16.00 uur.

@LVTPR: Laten we weer luchtig beginnen: wat is momenteel jouw favoriete gadget en waarom?
@LVTPR: Een echte gadgetliefhebber zien we al. Vraag 2: wat is de belangrijkste communicatie-ontwikkeling die op dit moment bij DHPA speelt?

“De DHPA werkt veel samen met Emerce, Cloudworks en ISP Today. Onze naamsbekendheid groeit snel, ook door Twitter.”

@LVTPR: Ah, op welke manier zet een branchevereniging voor hosters een kanaal als Twitter in?

“We tweeten DHPA-nieuws en retweeten nieuws uit de markt. Vaak op het gebied van security en vertrouwen in de hostingsector. Daarmee laten we als DHPA zien wat ons als brancheorganisatie bezighoudt.”

@LVTPR: Interessant! Kun je op basis van je ervaringen pr- en communicatieprofessionals een advies geven over pr 2.0?

“Jazeker! Allereerst wordt het persoonlijke brand steeds belangrijker. Dus veel aandacht voor social media. Daarnaast de opkomst van netwerkorganisaties met community-sites en ad hoc-bijeenkomsten. Daar moet je zijn als pr 2.0-professional!”

@LVTPR: Jij weet waar je het over hebt! Het is bijna weekend nu. Tijd voor een drankje. Wat maak jij open?Dit is de vijfde in een serie LVTPR-twinterviews. Een kort gesprekje met iemand uit de wereld van communicatie, pr, pers, media of journalistiek, gehouden via Twitter. LVTPR (@lvtpr) stelt de vragen. De geïnterviewde antwoordt via zijn of haar persoonlijke account. Het LVTPR-twinterview vindt elke vrijdagmiddag om/rond 16.00 uur plaats. Ook meedoen? Stuur gerust een mailtje aan social@lvtpr.nl.

Geen opmerkingen: