Gezocht: stagiair community management met voorliefde voor voetbal

Ben jij een echte voetbalfanaat en voel je je helemaal thuis op sites als Facebook, Twitter en Hyves? Volg je een opleiding die helemaal aansluit bij de nieuwe digitale ontwikkelingen? Dan hebben wij de ultieme stageplek voor jou!

PR- en communicatiebureau LVTPR is namelijk per direct op zoek naar een (communicatie)stagiair die zijn of haar interesse voor social media en voetbal in de praktijk wil brengen. Iemand die bovendien veel wil opsteken van het reilen en zeilen van social media in een professionele omgeving en aan de slag wil als stagiair community manager in Bunnik (vlakbij Utrecht).

Dus: ben jij een enthousiaste voetbalfan die affiniteit en ervaring heeft met het begeleiden, monitoren en het bijhouden van communities en sociale media? Volg je een relevante HBO- of WO-opleiding en heb je ook nog eens een vlotte pen? Solliciteer dan direct bij LVTPR en wie weet kom je ons team binnenkort wel versterken!

Je belangrijkste activiteiten tijdens de stage:

• Ondersteuning van de groei/ontwikkeling van een groot Europees voetbalfanplatform via onder meer social media en de community zelf;
• Ondersteunen van de bewaking van community-beleid door LVTPR op dit voetbalplatform;
• Identificeren en analyseren van kansen en bedreigingen op community- en social media-gebied;
• Er is eventueel ruimte voor een eigen onderzoek tijdens deze stage.

Je komt te werken binnen ons dynamische pr-team in Bunnik. Zo leer je niet alleen alles over community management en social media in de praktijk, maar steek je ook alles op over pr en communicatie.

Ge├»nteresseerd? Stuur je CV en een korte motivatie naar joostgeurtsen@lvtpr.nl. Liever eerst meer informatie? Vraag het gerust aan Joost via de mail. Dit kan ook via Twitter: @joostgeurtsen.

Geen opmerkingen: