LVT PR = BCCTWF!!!

Lammers van Toorenburg Benelux PR is de Best Continental Consultancy to Work For! Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van The Holmes Report naar de beste werkgever in het pr-vakgebied. The Holmes Report onderzoekt jaarlijks de mening van werknemers van pr-bureaus over de werkomstandigheden door middel van een anoniem onderzoek. In voorgaande jaren scoorden we al hoog, maar dit jaar hebben we de toppositie. LVT PR scoort hoog voor wat betreft persoonlijke ontwikkeling en de open cultuur. Daarnaast geniet iedere medewerker een hoge mate van vrijheid om initiatieven te ontplooien en kansen te pakken.

Binnen LVT PR hebben medewerkers diverse mogelijkheden om zich te ontplooien. Junioren krijgen bijvoorbeeld de mogelijkheid om een speciaal op hen afgestemd trainingsprogramma te volgen en worden daarbij uitvoerig begeleid binnen de organisatie. LVT PR onderscheidt zich tevens door de ongedwongen werksfeer. Alle medewerkers werken in één en dezelfde ruime kantooromgeving. Ook de informele omgangsvormen dragen bij aan de open werksfeer. Daardoor zijn het management en de senior consultants altijd eenvoudig bereikbaar voor coaching en advies.

“LVT PR is een betrouwbaar bureau voor klanten en voor medewerkers”, zegt een van de respondenten. Een ander noemt LVT PR een bureau dat “begrijpt dat zijn medewerkers het meest waardevolle bedrijfskapitaal zijn.”

Jaar op jaar eindigen we hoog in deze verkiezing, maar deze keer kon de timing van deze uitslag niet beter zijn. We groeien en zijn daarom hard op zoek naar nieuwe ervaren en minder ervaren mensen ter uitbreiding van ons team. Deze onderscheiding is dan de beste aanbeveling die je kunt krijgen.

Geen opmerkingen: