Secret Service

‘Komen jullie weer in een Hummer?’, vroegen journalisten vooraf toen we een nieuwe LG-perstour aankondigden. Vorige week stapte ik vol verwachting samen met onze klant LG Electronics in om een tour te maken langs verschillende redacties. Dit ter ere van de nieuwste mobiele telefoon van LG, de ‘Secret’. In totaal bezochten we 10 redacties om de nieuwe telefoon persoonlijk en in stijl te overhandigen.

De stretched Hummer paste destijds perfect bij de LG Shine vanwege het hoge bling-bling gehalte. We kozen nu voor een mysterieuze van met geblindeerde ramen. Voorop een Amerikaanse politiemotor met bestuurder in Amerikaans politietenue. Het zwaailicht werd zo nu en dan aangezet om nog meer de aandacht te trekken. En dat deden we zeker. Agenten op scooter lieten we gelukkig ver achter ons op de Amsterdamse grachten. Het plaatje was compleet met twee ‘geheim agenten’ dressed in black en uitgedost met zonnebril en secret microphone. Ze haalden de journalisten bij de redactie op om in ‘The LG Secret Service van’ te stappen en hun eigen special package in ontvangst te nemen.

Het persoonlijk brengen van het nieuwe toestel op een opvallende wijze wordt zeker op prijs gesteld door de journalisten. Dit kregen we ook meermaals te horen wanneer ze de bus binnenstapten. Het was een geslaagde perstour die nog lang op het netvlies achter de zwarte zonnebril blijft hangen. Voor LG, omdat de persoonlijke aanpak de relatie verstevigt. Voor LVT omdat we samen met Eventive een leuk en geslaagd concept konden neerzetten. Ik ben benieuwd welk voertuig we de volgende keer zullen betreden. Een helikopter misschien?

Geen opmerkingen: