Vorstelijk toerende oldtimers


Het weekend van 7 en 8 april 2012 lanceerde LVTPR voor onze klant ‘Uit in de Heuvelrug’ een gratis app met bijzondere wandel-, fiets- en autoroutes op de Utrechtse Heuvelrug. Wij ontwikkelden deze app samen met Azuggia. Om de lancering extra paardenkracht bij te zetten, organiseerden we in hetzelfde weekend een rit met oldtimers langs een aantal kastelen, landgoederen en andere cultureel erfgoed op de Utrechtse Heuvelrug. Tientallen prachtige klassiekers reden met behulp van de app de ‘Vorstelijk Toeren’-route. Dit op basis van de oudste ANWB-autoroute van Nederland.

“De route was heel afwisselend: bos, heide, historische kernen”, zegt Arnold van Dam, rijder van een klassieke Fiat 500. “Goed ook dat er extra informatie was bij bepaalde bezienswaardigheden. We hebben figuurlijk lopen ‘dwalen in verhalen’. De lengte en de duur van de rit waren perfect.”

De app is vanaf nu gratis te downloaden in iTunes en Google Play. Meer foto’s van de oldtimer-rit zijn te vinden op de Facebook-pagina van ‘Uit in de Heuvelrug’.

Marije
@mmarije

Annemiek
@annemiek3ssen

Geen opmerkingen: