Twitterveiling voor Haïti


Zou social media sociaal gedrag stimuleren, of juist asociaal gedrag zoals onze koningin denkt? Twitterveiling bewijst dat onze majesteit ongelijk heeft. Op de website www.twitterveiling.nl en via #twitveiling kan iedereen bieden op een dienst of product. Het geld gaat naar het inmiddels bekende gironummer 555 van de Samenwerkende Hulporganisaties (SHO). Twitterveiling is een sympathieke en alternatieve manier om geld in te zamelen.

Twitterveiling werkt als volgt: iemand heeft iets aan te bieden, bijvoorbeeld een fotoshoot, een pentekening, een rondleiding door de Tweede Kamer, een hoofd- en schoudermassage of een rit in een auto op zonne-energie. Iedereen kan een bod doen. De hoogste bieder krijgt het product of de dienst en het geld gaat naar giro 555. Twitterveiling geeft overigens aan alle aanbiedingen te verifiëren.

Editorial Services van Lammers van Toorenburg Benelux PR vindt Twitterveiling een goed initiatief. Daarom bieden we iedereen de mogelijkheid om te bieden op het schrijven van een ghost-column of blogartikel. Voor meer informatie of om te bieden: www.twitterveiling.nl.

Ben

Geen opmerkingen: