Infor kiest LVT Benelux PR

Infor kiest Lammers van Toorenburg Benelux PR voor ondersteuning bij zijn PR-activiteiten. Infor is nog de grote onbekende in de wereld van de ERP. ‘Groot’ omdat het bedrijf met 70.000 klanten de nummer 3 is op de markt van de bedrijfssoftware; ‘onbekende’ omdat de onderneming groot is geworden door acquisities van diverse bedrijven. De naam Infor is daarmee relatief nieuw op de markt.

LVT Benelux PR biedt Infor een breed aanbod aan PR-diensten, waaronder mediarelaties en tekstondersteuning. Op deze manier helpt LVT Benelux PR bij het vergroten van de naamsbekendheid van Infor in de Benelux en het verder versterken van de marktpositie in deze regio.

“De IT-sector in het algemeen, maar vooral die van enterprise-software, verandert razendsnel”, zegt Charly Lammers van Toorenburg, Managing Director en oprichter van LVT Benelux PR. “Infor heeft bewezen één van de topspelers in deze markt te zijn. Daarmee is het bedrijf niet alleen een interessante klant voor ons wat betreft de organisatiestructuur, maar ook een partij die we op het gehele PR-vlak kunnen ondersteunen. Onze uitdaging is om alle bedrijven in de Benelux te informeren dat Infor oplossingen biedt om ‘Ondernemend te zijn’. We kijken ernaar uit om dat te realiseren.”

Geen opmerkingen: