In je element op de LVT Group Beachparty!


Binnenkort is het weer zover: op 28 juni barst voor de vierde keer de LVT Group Beachparty los! Na eerdere edities op locaties als het strand bij IJmuiden en Strand Zuid in Amsterdam, kiezen we nu voor een totaal andere maar zeker ook ‘natuurlijke’ omgeving: roeivereniging Okeanos aan de Bosbaan in het Amsterdamse Bos. Vanaf 16.00 uur zal deze locatie omgetoverd zijn in een strandparadijs waarbij ontspanning, gezelligheid en vermaak centraal staan.

De middag staat volledig in het teken van ‘de vier elementen’: water, vuur, aarde en lucht. Vier onlosmakelijk verbonden elementen die elkaar versterken. Ook LVT PR Nederland, LVT/PR Brussel, Progress Communications en Eventive Business Events profiteren al jaren van gebundelde krachten in de LVT Group!

Op 28e is roeivereniging Okeanos aan de Bosbaan in Amsterdam the place to be! In een luchtige ambiance verrassen we onze relaties, klanten en medewerkers met de heerlijkste originele hapjes, vurige shows, strandmuziek en spetterende wateractiviteiten. Nieuwsgierig en enthousiast geworden? En reken je jezelf tot een van de 3 bovenstaande groepen, klik dan hier voor meer informatie, inschrijving en programma.

Geen opmerkingen: