Perstrip ZWILLING J.A. HENCKELS

Op 25 januari jl. vertrokken Gwen en ik samen met negen Nederlandse journalisten per trein naar het Duitse Solingen, het centrum van de internationale messenindustrie. Onder het gezelschap hadden zich onder meer journalisten van NRC Handelsblad, Elsevier, De Telegraaf, TIP Culinair en FEM/Business geschaard om de sfeer in de fabriek van ZWILLING J.A. HENCKELS persoonlijk te ervaren.

Na een korte introductie door de marketing manager ging de groep richting fabriek om daar de evolutie van staalplaat tot keukenmes te zien. De fabriekstour werd verzorgd door een gepensioneerde medewerker die meer dan 47 jaar voor Zwilling heeft gewerkt. Aan het einde van de dag ontvingen alle journalisten een prachtig vormgegeven keukenmes uit de TWIN Cuisine-serie, met daarin de datum van het fabrieksbezoek gegraveerd.

LVT PR droeg zorg voor de organisatie van de gehele persreis, het uitnodigen van de journalisten, de planning van de reis en het programma ter plekke. De eerste resultaten naar aanleiding van deze persreis zullen waarschijnlijk binnenkort in de media verschijnen.

Jacob-Jan

Geen opmerkingen: